Voxintro.nl is online

Hoera! De door mij gebouwde website Voxintro.nl is zojuist online gegaan. Het is de speciale introductiewebsite van universiteitsblad Vox, met fotoreportages, videoverslagen en nieuwsverhalen die te maken hebben met de studentenintroductie in Nijmegen. Ook van mijn hand kun je er de komende weken artikelen en video’s aantraffen, waaronder nu al een eerste stuk over eenzaamheid onder studenten.
Met deze site wordt universiteitsblad Vox in één klap de eenentwintigste eeuw in gekatapulteerd. Op de reguliere site van het universiteitsblad is enkel de tweewekelijks verschijnende papieren Vox te lezen, en de dagelijkse nieuwtjes zijn normaliter alleen toegankelijk voor ingelogde studenten en medewerkers, op een slecht bezochte site met weinig mogelijkheden.
Mogelijkheden heeft deze weblog wel. De site biedt een integratie van een uitgaansagenda met Google Maps (waar ik best trots op ben), zodat de nieuwbakken studenten eenvoudig kunnen zien waar ze wezen moeten. Ook audio, video en Flickr-foto’s zijn naadloos geïntegreerd in de site. Nou ja, kijk zelf maar

Reacties

  1. zegt

    Berry! Zie ik zomaar in mijn webstats (haalt de detective in me boven, of de neuroot, wat je wil) dat ik gelinkt word in jouw voxintro. En dat mensen dus ook daadwerkelijk klikken. Ik voel me gevleid.

  2. Stonehead zegt

    Je had een persbericht eruit moeten sturen. Ik las laatst een gehyped bericht over een of ander suf initiatief van Folia uit Amsterdam en dacht bij mezelf ‘jamaar dat deed Berry toch al?’.
    Naja, het is niet altijd eerlijk in de wereld.